new rig running a little warm...I Think? - Page 2 - Wargaming Forum and Wargamer Forums
Video Games & Software For the discussion of P.C, Console and Hand Held video games.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 (permalink) Old 09-02-11, 09:46 AM Thread Starter
Banned
Azkaellon's Flag is: Canada
 
Join Date: Jun 2009
Location: Vancouver
Posts: 5,121
Reputation: 8


Default

Quote:
Originally Posted by bitsandkits View Post
just chuck another hamster on the wheel it will be fine
I pretty much did that by Tweaking the Bios to max performance mode....Now it seems to run cool!

Thanks for the help guys! (And Gal)
Azkaellon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 09-02-11, 11:00 AM
nice boy, daft though !
 
bitsandkits's Avatar
bitsandkits's Flag is: United Kingdom
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 10,214
Reputation: 58


Default

Quote:
Originally Posted by Azkaellon View Post
I pretty much did that by Tweaking the Bios to max performance mode....Now it seems to run cool!
not sure what this Bios thing is,but computers run on hamster power and wifi is magic.

HUGE BITZ RESTOCK NOW ON
bitsandkits is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Wargaming Forum and Wargamer Forums > HO Off Topic > Video Games & Software

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Wargaming Forum and Wargamer Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome